★ LIVRARE GRATUITĂ ★
 

Informații despre livrare și plată

LIVRAREA

Toate comenzile sunt expediate de către partenerul nostru de logistică de încredere, firma de curierat, FAN Courier. Termenul de livrare a mărfurilor este stabilit în mod normal la 7-10 zile de la înregistrarea comenzii. Odată ce comanda a fost expediată, veți primi numărul de corespondență al expedierii prin e-mail în ziua următoare, inclusiv un link direct pentru a urmări expedierea.

Transportul include: TAXA DE TRANSPORT. Pentru plata la livrare se percepe o taxă de 5 lei.

Plățile prin GoPay sau Paypal nu sunt subiectul altor taxe suplimentare.


a) livrarea pentru plățile prin GoPay sau Paypal - livrarea la adresă: pentru comenzile de peste 330 lei, livrarea este GRATUITĂ pentru toate celelalte achiziții (mai puțin de 330 lei), costurile de transport sunt de numai 14 lei.


b) livrarea pentru comenzile cu plată la livrare - livrare la adresă: pentru cumpărături peste 330 lei este transport gratuit numerar la taxa de livrare 5 lei.
pentru toate celelalte achiziții (mai puțin de 140 lei) costurile de transport includ 14 lei + numerar la taxa de livrare 5 lei.

 

Ce se întâmplă dacă expedierea este întârziată?

Cea mai ușoară cale este de a contacta transportatorul, adică firma de curierat FAN Courier.

 1. Contact FAN Courier +40723/+40742.55.22.33

OPȚIUNI DE PLATĂ

 1. Numerar la livrare (plata la primire)
  Desigur, puteți plăti și numerar, cash la livrare. Cu toate acestea, atunci când alegeți această opțiune, se percepe o taxă în funcție de prețul transportatorului.

  Plata la livrare (la primirea comenzii) este limitată la 705 RON. Daca vreți să comandați și suma este mai mare de 705 de lei, vă rog alegeți ca metode plata cu cardul sau Paypal.

 2. Card de credit (avans)
  O opțiune sigură este și plata cu cardul, care necesită numărul cardului, data de expirare a cardului și codul CVV (ultimele 3 cifre de pe verso card) . Informațiile personale trec prin gateway-ul de plată GoPay.

 3. Plata online PayPal

  Astăzi, este unul dintre cele mai răspândite și sigure sisteme de plată online. Serviciile sale sunt utilizate de peste 100 mil. oameni din întreaga lume, din 103 țări.
  Pentru securitatea și versatilitatea noastră, am ales PayPal pentru a intermedia plățile între dvs. și magazinul nostru online.